035 - 544 87 52

info@liposlimprogramma.nl

Gratis verzending voor bestellingen vanaf €75

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je antwoorden op veelgestelde vragen over het programma. Staat je vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier. We helpen je graag!

Hoeveel kost het Programma?

Het programma kost verassend weinig als je ziet wat je ervoor krijgt. Feitelijk zijn de enige echte kosten die je maakt de kosten van het supplement. De slim rijst, pasta en noedels zijn gewoon kosten die je anders zou maken voor andere boodschappen. Mocht je eerst een DarmDetox kuur willen gaan doen worden de kosten weliswaar wat hoger, maar dan krijg je een programma dat ervoor zorgt dat je geen ander eten meer hoeft te kopen omdat het een maaltijd vervanger is. Daarnaast krijg je met een DarmDetox kuur een reinigend effect dat groter is dan dat van kuren die je normaal gesproken in kuuroorden zou doen of met zogenaamde “reinigingsweken” in het buitenland, waar je veel meer voor zou moeten betalen. Je krijgt dus erg veel waar voor je geld.

We hebben drie pakketten voor je samengesteld. Zo kun je kiezen wat het beste bij jou past:

  • Het Startpakket kost €54,89
  • Het Voordeelpakket kost €114,95
  • Het Voordeelpakket Groot kost €189,49
Wat maakt het LipoSlimProgramma™ anders dan andere afslank programma's?

Het LipoSlim Programma is een programma dat het lichaam geeft wat het nodig heeft. Geen vage pillen waar je hyper van kunt worden of strenge diëten die toch niet vol te houden zijn. Ook zul je na het stoppen van het programma geen last krijgen van het jojo effect, omdat je tijdens het LipoSlim Programma je stofwisseling weer optimaliseert. Tijdens het LipoSlim Programma gaat het lichaam ook giftige stoffen die in de cellen waren opgeslagen, afvoeren. Dit is iets wat ook je algemene gezondheid ten goede komt.

Wat ga ik eten als ik het programma ga volgen?

Je gaat o.a. heerlijke gerechten eten met slim rijst, noedels of pasta. Dit zijn gerechten waar je heerlijke sauzen zal gebruiken om over de rijst, pasta of noedels te doen. Je zult dus heerlijk smullen, iets wat uniek is voor een afslank programma, omdat je op andere programma’s meestal maar weinig mag eten en al helemaal geen lekkere sauzen.

Hoeveel water moet ik drinken? Telt thee ook als water?

Tijdens het LipoSlim Programma drink je idealiter tot 3 liter water per dag. Het is een natuurlijke wetmatigheid dat het lichaam een enkelvoudige kruidenthee als water ziet. Dat wil zeggen, thee van één soort kruid, zoals kamille, munt, citroenmelisse en dergelijke soorten. Je kunt deze theesoorten gewoon drinken en het volume ervan meetellen alsof je een glas water zou drinken. Alle andere vloeistoffen tellen niet mee. Voor de beste resultaten, drink je zo veel mogelijk water en/of enkelvoudige kruidenthee en zo min mogelijk van alle andere vloeistoffen.

Wat moet ik doen voor de snelste resultaten?

Voor de snelste resultaten raden we ten zeerste aan om voordat je het LipoSlim Programma begint, een 6-daagse DarmDetox kuur te doen. Deze DarmDetox kuur zal in 6 dagen jouw gehele darmstelsel reinigen op een zachtaardige manier. De kuur bestaat uit het drinken van 7 shakes per dag. Verder eet je niets en drink je veel water. De DarmDetox kuur is dus een volledige maaltijdvervanger. Hierdoor zal je na de DarmDetox kuur al een aantal kilo’s kwijt zijn, al voordat je bent begonnen met het LipoSlim Programma. Je kunt de DarmDetox kuur toevoegen aan je bestelling op de bestelpagina.

Hiernaast adviseren we je om alle adviezen in het bijgeleverde boekje op te volgen. Denk hierbij aan iedere maaltijd de koolhydraten te vervangen met Slim Producten, het opvolgen van het vegetarische dieet gedurende minimaal twee weken en het volgen een ‘Intermitterend Vasten’ eetpatroon.

Hoe lang doe ik met een pot LipoSlim?

Wanneer je de dagdosering van twee capsuses per dag neemt, is een pot LipoSlim voldoende voor één maand gebruik.

Wat zijn de actieve ingrediënten in het LipoSlim supplement?

LipoSlim is een liposomaal supplement met een zorgvuldig samengestelde formule van carnitine, inositol, methionine, choline en vitamine B12. Deze ingrediënten werken samen en worden zeer goed opgenomen in de lichaamscellen door het gebruik van liposomale technologie.

Carnitine
Carnitine is een stof die door het lichaam zelf wordt geproduceerd en wordt beschouwd als een aminozuur. In tegenstelling tot klassieke aminozuren die meestal voor eiwitsamenstelling worden gebruikt, is carnitine meer verwant aan B-vitamines. LipoSlim bevat de puurste en de best opneembare vorm van carnitine voor een superieure werking.

Inositol
Inositol, meestal gezien als lid van de vitamine B-familie, wordt geproduceerd door het lichaam zelf en wordt daarom niet als vitamine gezien. De LipoSlim formule bevat myo-inositol, de actieve vorm, welke het meest effectief is.

Methionine
Methionine is een essentieel aminozuur welke het lichaam niet zelf kan aanmaken. Het speelt een belangrijke rol bij vele lichaamsfuncties, waaronder de stofwisseling. Deze stof wordt normaliter slecht door het lichaam opgenomen. Het LipoSlim supplement is liposomaal, waardoor de opname wél hoog is.

Choline
Choline is een voedingsstof die betrokken is bij verschillende lichaamsfuncties. Het lichaam maakt choline in beperkte mate zelf aan.

Vitamine B12
Vitamine B12 is een essentiële voedingsstof die betrokken is bij verschillende lichaamsfuncties, waaronder de energiestofwisseling en de vorming van rode bloedcellen. LipoSlim bevat de actieve vorm van vitamine B12, methylcobalamine, waardoor deze direct beschikbaar is voor de opname. De actieve vorm, gecombineerd met de liposomale toediening, maakt dit bestandsdeel extra effectief.

Wat is de samenstelling van het LipoSlim supplement?

Samenstelling per 2 capsules (dagdosering)   %RI
Acetyl L-Carnitine 600 mg *
Fosfolipiden 295,8 mg *
Inositol 30 mg *
Cholinebitartraat 30 mg *
L- Methionine 30 mg *
Vitamine B12 (Methylcobalamine) 200 mcg 8000%

     *Referentie Inname niet vastgesteld

Wat betekent liposomaal?

Liposomaal stamt af van het woord ‘liposoom’. Een liposoom is een microscopisch klein vetbolletje (gemaakt van fosfolipiden) welke het supplement omringt en als een soort beschermend schild fungeert. Het liposoom beschermt het voedingssupplement tegen afbraak door maagzuur en de rest van het spijsverteringsstelsel.

Het lichaam ziet het liposoom namelijk als lichaamseigen, ofwel alsof het door zichzelf is geproduceerd. Hierdoor wordt het niet ‘aangevallen’ en afgebroken, maar kan het zich ongehinderd door het spijsverteringstelsel bewegen en veilig de dunne darm bereiken. Via de darm wordt het in het bloed opgenomen en heelhuids en rechtstreeks naar de lichaamscellen getransporteerd, waar het nutriënt volledig wordt opgenomen en het liposoom met de celwand versmelt.

De opname in de cellen is (afhankelijk van het nutriënt) bij de liposomale supplementen van Vitamunda tot wel 20x hoger vergeleken met niet-liposomale supplementen. Zo kan uw lichaam maximaal gebruik maken van alle gezondheidsvoordelen die het nutriënt te bieden heeft!

Voordelige, niet-liposomale supplementen worden niet beschermd door een “schild” zoals de liposomale producten, waardoor het grootste deel van de nuttige voedingsstof niet goed wordt opgenomen en dus niet zo effectief is.

Hoe bereid ik de Slim producten?

1. Giet het water uit de verpakking (bijvoorbeeld in een zeef).
2. Spoel de rijst/noedels/pasta even kort af onder stromend water.
3. Bak of braad de groenten en de vleesvervanger of het vlees en voeg een saus toe.
4. Voeg als laatste de rijst/noedels/pasta toe (zonder te koken) en verhit het geheel nog zo’n 2 minuten.

Hoeveel maaltijden kan ik maken van één pakje Slim Rijst/Noedels/Pasta?

Over het algemeen zal één pakje genoeg zijn voor twee porties/twee personen. Dit kan natuurlijk per persoon variëren.

Kan ik de Slim producten na openen nog bewaren?

Ja, dat kan. Na opening kun je de Slim producten in een luchtdichte verpakking, in water, nog maximaal 2 dagen bewaren. Zo kun je ook twee keer eten van één verpakking, als je dat wilt.

Wat voor soort recepten kan ik in het boekje verwachten?

We hebben een aantal heerlijke recepten voor je samengesteld welke je kan maken tijdens het LipoSlim Programma. De gerechten zijn vegetarisch en je kunt een bepaalde soort vleesvervanger toevoegen als je dat wil.

Hieronder vind je een aantal voorbeeld recepten. In het boekje dat je bij het programma krijgt, vind je er meer.

Wat ga ik eten voor de lunch?

Maak tijdens het avondeten een extra portie en bewaar deze voor de volgende dag. Deze eet je dan tijdens de lunch samen met een frisse salade naar keuze.