035 - 544 87 52

info@liposlimprogramma.nl

Gratis verzending voor bestellingen vanaf €75

Pasta met spinazie

Pasta met spinazie saus, een heerlijke
en bewuste maaltijd.

  Bereidingstijd 15 minuten
  Met Slim Pasta

Ingredienten

  2 pakjes Slim Pasta
  1 pakje diepvries spinazie
  1 blikje kokosroom
✔  1 gehakte ui
✔  1 potje knoflooksnippers
✔  stukje tofu

Benodigdheden

  • Kookpan
  • Koekenpan

Aan de slag

Neem 1 pakje slim pasta, een klein pak diepvries spinazie fijn gehakt, blikje kokosroom, een gehakte uit en knoflook snippers uit een potje en een stukje tofu in kleine blokjes gesneden dat je marineert met olie, tamari en knoflooksnippers gedurende de nacht.

Doe de bevroren spinazie in een pannetje, ontdooi en verwarm het. In een andere pan de ui glazig laten worden en op het laatst de knoflook snippers nog een minuutje meebakken. Gooi dit mengsel bij de warme spinazie en voeg het blikje kokos melk erbij en laat dit koken.

Bindt dit dan met arrowroot door wat arrowroot in een kopje te doen, maak dat aan met een beetje koud water en voeg dit langzaam aan de spinazie saus toe totdat de gewenste dikte is bereikt. Zout en peper naar smaak toevoegen. Doe de warm gemaakte slim pasta op de borden en giet de saus eroverheen.

Ook lekker!

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Gezonde bami goreng

Gezondebami gorengGezonde bami goreng, een heerlijke en bewuste maaltijd.✔ ...

Bloemkool curry met rijst

Bloemkool CurryBloemkool curry met rijst, eenheerlijke en bewuste...